Pokud kouříte cigarety, tak bych si tipla, že asi kouříte klasické tabákové cigarety. V poslední době ale je moderní, že lidé kouří nějaké elektronické cigarety. A cigarety existují opravdu úplně ty obyčejné. Potom jsou také tady elektronické cigarety, které jsou třeba na vodní bázi anebo třeba jsou také nějaké s příchutí. Tak jsem si říkala, že bych mohla také vyzkoušet elektronické cigarety, jako je například voopoo uforce, tak jsem si řekla, že bych se prvně podívala na webové stránky e-cigo.cz. Je tam například voopoo uforce. Kdybyste nevěděli, co je to voopoo 6 anebo co to je voopoo uforce, tak samozřejmě na tomto e-shopu a internetu se dozvíte, co je to tato elektronická cigareta zač.

Vadí mi kouř z cigaret.

Podle mého názoru je opravdu perfektní. Vůbec jsem netušila, že také budu mít někdy možnost vyzkoušet takhle kvalitní elektronickou cigaretu. Partnerovi jsem řekla, že když on už tohle kouřil asi rok, tak proč mi také nedoporučil, abych také vyzkoušela elektronickou cigaretu. Já jsem sice měla elektronickou cigaretu, ale úplně jinou. Už jsi měla asi pět let starou a když už se bavíme o elektronických cigaretách, tak víte, jak jsou na našem trhu dlouho elektronické cigarety? Prý už tak patnáct nebo dvacet let. Ani tohle si nedokáže představit, protože já jsem dříve kouřila jenom tabákové cigarety.

Klasické cigarety už nekouřím.

Poslední roky kouřím už jenom elektronické cigarety, a to hlavně kvůli tomu, že to nemá vůbec téměř žádný zápach. A když si koupíte třeba nějakou příchuť do vaší elektronické cigarety, jako například uforce, tak uvidíte, že ten zápach cigarety bude téměř nulový, a navíc to bude vonět, protože třeba když můj soused kouří na svém balkonu vanilkové elektronické cigarety, tak to potom cítím opravdu všude. Dokonce i u mě v kuchyni. Sice ano, balkon má téměř kousek od naší kuchyně, ale i tak to cítím a pořád je to lepší čichat vanilkový kouř než nějaký jiný klasický kouř.